Прахосмучаката или как домът ни да свети от чистота

Прахосмучаката или как домът ни да свети от чистота

Прахосмучаката или как домът ни да свети от чистота

Има много различни видове прахосмукачки. Техния вид се определя от предназначението им за експлоатация. Има домашни прахосмукачки, работни, промишлени, професионални, ръчни и не на последно място , набиращите популярност –прахосмукачки роботи. Всеки в дома си има една такава. Тези уреди, могат да работят, като събират боклука на различен принцип – могат да бъдат с контейнер, с воден филтър и с торбичка. Самото изчистване също е от голямо значение – водния филтър трябва да се напълни с вода и след това да се измие след всяко едно ползване, контейнерчето е по същия начин, най-хигиеничния и чистия вариант на събиране на боклука  е чрез торбичка, по този начин човека няма достъп до боклука и праха ,която със сигурност е събрала прахосмукачката. Всеки модел прахосмукачка си има собствени консумативи.

торбички за прахосмукачки, vacuum cleaner bags

Различните модели използват специфични за този модел торбички за прахосмукачка.

Може да проверите в линка , за вашия модел прахосмукачка нужните консумативи. Сайта предлага огромен набор от артикули за най-популярните и използваните прахосмукачки.

Самите торби за прахосмукачка UB са произведени от SMS материя и в сравнение с обикновените хартиени торби имат двойно по-дълъг живот до 50%. Самите торби, изработени от тази специална материя ,предоставят по-здравословен живот във всеки дом, като филтрират по-добре финните прахови частици.

Освен това торбичките UB от SMS материя имат високо ниво на смукателна сила и мощност, чак до пълното напълване на торбата. Точно заради това, че материята е специална и не позволява да се запушат порите , а праха се абсорбира от влакната. По-дългия живот на UB торбите от SMS материя Ви спестява и пари, защото торбичката от синтетичен материал пасва идеално в пространството на прахосмукачката предназначено за торба и има възможност да се напълни на 100%. По този начин вие купувате много по-малко торби за прахосмукачка в сравнение, ако ползвате хартиени торби. Купувате по-малко , живота на торбата е по-дълъг, а филтрацията е по-добра. Ето това е истинско почистване. С UB торбите от SMS, не само почиствате дома си по-добре , а и пестите пари за семейния бюджет!

 

по-дълъг живот повече мощност

по-добра филтрация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *