По-чисто, по-лесно, по-здравословно

По-чисто, по-лесно, по-здравословно

По-чисто, по-лесно, по-здравословно

Предполагам  всички ще се съгласим, че в днешно време не можем без прахосмукачката. Тя е най-добрия помощник на домакинята и работещата жена. Всеки иска освен да почисти качествено, да бъде и бързо и здравословно. На пазара има огромно количество почистващи уреди, но колко от тях наистина оставят след себе си чисто, а колко от тях филтрират наистина качествено. Прахосмукачките с торбички са най-лесния и хигиеничен вариант за почистване. Те нямат нужда от миене след всяка употреба и най-вече, човека няма достъп до мръсотията и праха събрани от прахосмукачката. Но, не ви ли е омръзнала честата смяна на хартиени торбички? Ех, ако имаше по-лесен начин ….. Има и това са торбичките UB от SMS материал. Те са изключително качествени и икономични. Намалят до 50% покупката на торбички. Те пасват идеално към мястото в прахосмукачката предназначено за торбичка и се пълнят до 100%. А най-хубавото е, че дори вече почти пълна торбичката не намаля смукателната мощност на прахосмукачката, заради специалните влакна, които събират праха и не позволяват да се запушат порите и да се намали смукателната сила.

по-добра филтрация

Финните пори на SMS материала осигуряват безпроблемно преминаване на въздушния поток и разпределят праха равномерно в торбичката. По този начин предотвратяват запушването на торбата.

А сега нека да поговорим за филтрацията. Всеки иска въздуха в дома му да е максималко пречистен и филтриран. Тези торби правят и това . В стравнение с обикновенните торбички, тези филтрират много по-качествено и оптимално. Може да погледнете моделите за различните прахосмукачки.

Точно това филтриране до 40% по-добро от хартиената торба, дава възможност за предотвратяване на алергии и намаля финните прахови частици в дома. Също така и праха, който циркулира във въздуха в стаята е много по-малко и сами ще може да видите, върху мебелите и повърхностите в дома ви. UB от SMS се различават от обикновенните хартиени торби, освен по смукателна мощност и по здравина. За разлика от хартиените торбички, този синтетичен материал може да засмуче, освен финния прах , така и остри предмети. И най-хубавото е че торбичката ще остане здрава. С торбите за прахосмукачка UB от SMS вие освен, че почиствате много по-качествено дома си и си спестявате време и пари.

 

Торбички за прахосмукачки UB
Торбички за прахосмукачки UB

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *