Зелена Метла За Събиране На Твърд Отпадък

Приспособлението е подходящо за смитане и събиране на широк диапазон от твърди отпадъци, пластмасови бутилки и опаковки, хартия и други. Метлата е съвместима с дръжки с конусовидна резба.

Зелена метла за събиране на твърд отпадък. Приспособлението е подходящо за смитане и събиране на широк диапазон от твърди отпадъци, пластмасови бутилки и опаковки, хартия и други.

Приспособлението е изработено от високо износоустойчив екструдиран полипропилен. Спецефичната конструкция на работещият накрайник, както и високата механична и химична устойчивост на материала правят приспособлението подходящо за работа в тежки условия.  То е отличен заместител на естествената метла, съчетаващо всички предимства на естествените материали с изключителната здравина на съвременните екосъобразни полимери. Всички материали, използвани за направата му са на 100% рециклируеми.

– Физичните параметри на работните влакна – твърдост, еластичност, форма и химическа устойчивост, както и цялата конструкция не се повлияват при контакт с вода или други неагресивни течности.

– Цвят на приспособлението – сигнално зелено.

Приспособлението е съвместимо с дръжки с конусовидна резба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *