Предимствата на UB торбите от SMS материя в сравнение с нормалните хартиени торби за прахосмукачка

⇒ До 50% по-дълъг живот

⇒ Повече мощност

⇒ По-добра филтрация

⇒ Максимална здравина

⇒ Трислойна SMS материя

ДО 50% ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ:
Нашите торбички за прахосмукачка от SMS материал имат до 50% по-дълъг живот на експлоатация, тъй като прахът се абсорбира от влакна без да запушва порите, като по този начин се избягва намаляване на всмукателната мощност. Торбата от синтетичен материал се наглася сама и пасва перфектно на отделението за торби в прахосмукачката, като оптимизира напълно наличното пространство, капацитетът на торбата и жизненият цикъл. В резултат на това вече няма нужда да сменяте торбичката толкова често.

ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ:
Фините пори на SMS материала осигуряват оптимално преминаване на въздушния поток и равномерно разпределение на праха, който е бил засмукан.
Това ще даде на Вашата прахосмукачка по-постоянна всмукателна мощност докато торбичката се запълва. Следователно торбичките от SMS материя ще осигурят убедителна чистота за много по-дълъг период от време.

ПО-ДОБРА ФИЛТРАЦИЯ:
Торбите от SMS материал филтрират въздуха, като го оставят по-чист да рециркулира обратно в стаята. Подобреното филтриране на SMS материала, Ви дава по-добри резултати от почистването с по-малко фин прах, отложен обратно върху мебелите и пода.
Нашите торбички за прахосмукачки от SMS материал филтрират въздуха 40% по-ефективно от една нормална хартиена торба и ви помагат да се отървете от въздушните частици, като например, алергени и някои бактерии. По-здравословният дом ви помага да намалите риска от алергии във Вашето семейство.

МАКСИМАЛНА ЗДРАВИНА:
Този материал Ви дава възможност да бъдат засмукани вещества, които обикновено не се засмукват от хартиените торби като фин прах; SMS материала ще устои също и на остри предмети.

САМО ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА:
Торбите от SMS материал трябва да се използват еднократно. SMS материала е направен от полипропилен. Този материал не изпуска токсични вещества при изгаряне заедно с битовите отпадъци, само вода и въглерод.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *