Прахосмукачката е най-лесният начин да почистваме дома си.

Прахосмукачката е най-лесният начин да почистваме дома си.

С прахосмукачката ние можем да почистим пода, праха, мебелите, дивана, канапето и всички останали части от нашия дом. С прахосмукаката запазваме свежия въздух и спомагаме домът ни да блести от чистота. Прахосмукачките с торби са оптималния вариант за събиране на праха и мръсотията в дома ни.

Благодарение на тези торбички ние пестим време и средства. Не сте ли се чудили, защо когато се понапълни торбата на прахосмукачката нейната смукателна мощност намалява. Е това е защото праха и засмуканите влакна запушват порите на обикновените хартиени торби. Е има и нов метод, това са UB торбите от SMS материя, които със своята революционна структура, позволяват праха да се разпредели равномерно в торбата,а влакната на тази синтетична материя събират равномерно праха и не позволяват торбата да се запуши. Така торбичката има възможност да се напълни на 100%. Използва се целия капацитет на торбата и това намалява купуването на торбички.

повече мощност

Трислойна SMS материя

по-дълъг животпо-добра филтрация Максимална здравина - UB торбите от SMS материал са до 50% по-здрави

 

Торбите UB от SMS материя са с до 50% по икономични от обикновенните хартиени торби , а освен това успяват да уловят и до 40% повече от финните прахови частици в нашия дом. Защото почистването освен на повърхноститите е и почистване на въздуха. Филтрирането на въздуха с до 40% по-ефективно, спомага да се намали нежеланите алергии към домашен прах и други алергени.

Прахосмукачките с торбички са едни от най-удобните и често използвани електро уреди във всеки дом. Защо ли ? Защото нямат нужда се се измиват след всяко ползване, както са прахосмукачките с контейнери, нямат нужда да се пълни вода за да работят, както са прахосмукачките с воден филтър и не на последно място, много по-чисто и хичиенично е изпразването на прахосмукачката , когато човек няма достъп до събраната мръсотия. Колко по-лесно от това може да бъде, след като се напълни торбичката UB от SMS материя просто се изважда и се заменя с нова , а старата изхвърляме в боклука. Чисто, просто и бързо. Освен всичко останало , тези торби има за всички видове прахосмукачки с торби, тяхната форма позволява да паснат идеално на отделението за торба във вашата прахосмукачка, което спомага да има максимална смукателна мощност и разбира се да се напълни цялата торбичка. Проверете сега за вашия модел тук:

Имате възможност не само домът Ви да блести от чистота, но и да има с до 40% по-малко прах във въздуха , а ако и това не е достатъчно ….. тези торби UB от SMS материя са с до 50% по-изгодни от обикновените хартиени торбички, защото за разлика от тях торбите UB се пълнят до максимум и не намалят смукателната си сила. Ето това е : чисто, бързо и изгодно.

 торбичката UB от SMS материя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *